Beslutet är taget

publicerat i Allmänt;
Nu har jag tagit beslutet! Nu ska min bil få vandra vidare så att säga och det är dags att leta efter en ny. För att få allt lagat på den måste man upp i såna summor att till och med mecken sa att om de säger att det är värt det lurar de mig till tusen. Riktigt skönt att ha en meck som är ärlig, man vet att man inte blir lurad och de sa även att jag är välkommen in och få en koll innan jag köper en ny bil. Hur mycket bättre kan det bli?! Ska även ringa dem imorgon igen, mer intressant än så blir det inte! Kollar runt på Blocket lite mer seriöst nu när man har tagit beslutet.
Vet inte riktigt vad jag vill ha egentligen men har en ungefärlig budget och en typ av bil jag skulle vilja ha. Färg och så kanske man får vara mer flexibel med när man har en begränsad budget och inte ska köpa en ny bil. Drömmen hade ju varit att kunna köpa en ny men nu är det inte riktigt så enkelt när man är student och inte har hur mycket pengar som helst. Livet är som det är liksom. Nu går letandet vidare!
 

Härlig uteritt igår!

publicerat i Allmänt;
Känner att jag inte riktigt kommer i fas med mitt bloggande just nu... När jag kommer hem är jag så trött att jag inte riktigt orkar lägga fokus på bloggen och vara så aktiv som jag brukar, och det märks på besöksstatistiken. Jag ska försöka att faktiskt få lite mer tid lagd på bloggen, för jag vet ju at ni uppskattarn är jag skriver bra och väl genomtänkta inlägg. Jag blir så inspirerad av andra bloggares inlägg och jag vill att ni ska känna så när ni läser min blogg också!
Igår var första dagen på ridterminen på Överby! Så härligt att vara igång igen och det var helt underbart väder för en uteritt. Jag tycker att systemet med att börja med uteritter är bra eftersom hästarna har fått en så lång vila. Jag fick rida ponnybus igår, Tolliver heter ponnyn och han kan få för sig lite bus fortfarande trots flera år på ridskolan. Han skötte sig dock väldigt bra duktiga pojken! Lite trött var han dock på slutet, det är inte lätt att som ponny hålla jämna steg med de stora hästarna. Nästa vecka blir det nog uteritt igen om vädret tillåter. Jag förtstår inte de som väljer att boka av bara för att det är uteritt, så underbart mysigt ju! Det är lite extra terapi för själen att strosa runt i skogen på en häst!
 
 

Dumma mig 3

publicerat i Allmänt;
Så galet rolig den filmen var alltså! Vi satt och skrattade hela filmen igenom och de lyckas alltid få med lite mer vuxna skämt som barnen i salongen inte riktigt förstår men alla vuxna börjar skratta som bara den. Minionerna fick lite mer plats också vilket jag älskade och de lyckas alltid få dem så mänskliga och man förstår liksom vad de säger utan att förstå exakt vad de säger om ni förstår vad jag menar.
I dena här filmen ska Gru försöka stoppa skurken Baltazar Bratt, en popig skurk från 80-talet. Utöver det får han veta att han har en tvillingbror, som han aldrig träffat och Dru som tvillingen heter vill också bli skurk! Skojigt värre säger jag bara och mer kan jag nog inte säga utan att avslöja för mycket av handlingen. Bra musik, väldigt rolig humor och helt klart värt att se säger jag! Jag ger filmen 5/5! Hade velat ge mer om det funnits!