Vecka 31

publicerat i Allmänt;
Nu har jag lite tid framför datorn efter en riktigt skön massage! Veckan blir lite jobbig med jobbet men jag ser verkligen fram emot helgen! Först väntar middag med gänget i Gustavsberg imorgon, riktigt kul att kunna träffas mitt i veckan trots att man jobbar. Jag vill försöka få in grönan i veckans schema men man får se lite hur man mår och så. På fredag efter jobbet hämtar Erik mig och vi åker ner till Göteborg!! Ska bli dunderkul och jag ber verkligen till alla typer av vädergudar att det är bra väder. Som det ser ut nu blir det regn lördag och okej söndag så man får väl ha lite alternativa planer om det skulle ösregna ena dagen. Tänker att Universeum skulle vara kul också, har inte varit där innan. Hur helgen blir får man se helt enkelt, men mobilen är så klart med för snabb bloggning och Instagram!
 

Pridevecka

publicerat i Allmänt;
Nu drar Stockholms Pridevecka igång! Jag tycker att det är så kul att det har blivit en så stor grej kring det. För några år sen var det i princip bara paraden på lördagen men nu har man Pridehouse och Pridepark öppet i princip hela veckan med en massa roligt.  Tyvärr missar jag typ allt i år, hela veckan jobbar jag och i helgen åker Erik och jag till Göteborg. Hade jag haft lite koll på datum och så hade jag kanske valt en annan helg för vår resa.
Måste bara nämna också att stallet där jag jobbar, Uppöands-Bro Ryttarförening, går med för andra året i rad som enda ridskola! Ridsportförbundet går med som förbund men vi är enda ridskolan som går med själva! Förra året var vi det i alla fall, har faktiskt inte kollat upp om det är samma sak i år. Så härligt att jobba på en klubb som verkligen står för likabehandling av alla! Alla är välkomna till oss oavsett vad man ser sig själv som!
 

Off the grid

publicerat i Allmänt;
Det blev ännu en helg på landet. Som om det inte räckte med att det är lite halvtaskig täckning där ute fick jag även slut på data i mobilen. Då är det bra svårt att blogga ska ni veta! Därför blev det lite dåligt med inlägg i helgen men oj vad skönt det är att bara ara ute i skärgården och mysa runt. Inga måsten och ingen stress eller press. Ny vecka nu med allt vad det innebär och jag jobbar helvecka som vanligt. Vi kom hem så pass sent igår att jag inte hunnit förbereda veckans schema så det kommer ut ikväll eller imorgon bitti. Det är svårt att fixa till det när man är på jobbet... Utöver jobbet idag blir det massage med bästa Pernilla när jag kommer hem. Det behövs kan jag lova!
Jag är tagad till tusen och har en massa inlägg i skallen just nu. Får spara ner de idéerna som utkast på en gång så att jag inte glömmer dem. Som sagt är det svårt att sitta på jobbet och ha tid för att verkligen skriva av sig. Vi hörs under dagen!