Dagen bara flög förbi

publicerat i Allmänt;
Ojoj den här dagen bara flög förbi kände jag. Vi hade som sagt inte överdrivet mycket att göra men ändå sprang tiden iväg från oss och jag har inte hunnit sätta mig ner och blogga. Nu är jag hemma, har plockat rent på mitt rum lite grann och ska sätta mig och slå in paket inför morgondagen. Vill även få lite inlägg klara till imorgon när jag jobbar förmiddag och sen äntligen får träffa bästa Erik efter mer än en månad! Har ni några önskemål på inlägg som ni vill ha upp under veckan? Kommer sitta och skriva på under kvällen!

Veckans sista dag

publicerat i Allmänt;
Godmorgon i lingonskogen allihopa! När ni läser detta har jag som vanligt redan jobbat ett par timmar men vad gör det när det regnar höll jag på att säga. Ja, i skrivande stund droppar det över Stockholm så det blir lite segt idag skulle jag vilja påstå. Inte jättemycket att göra idag heller men det är Barnens Allsång idag som måste fixas inför och så. Dock veckans roligaste grej att kolla på skulle jag vilja påstå, så det är ändå kul att jobba söndag!
Ikväll har jag lite att fixa inför imorgon när Erik kommer hem och dessutom fyller år! Packa paket ska jag göra och fixa lite grann hemma. Det märks på något vis litegrann när både mamma och pappa är på landet, sakerna försvinner inte av sig själva längre! Skämt å sido behöver det städas lite, så det blir kvällens göromål... Ni kommer som vanligt få uppdatering under dagen, vi hörs!
 

Myskväll på betet

publicerat i Allmänt;
Äntligen tog jag mig tid och åkte till hästarna på betet. Snart är betet över så det var verkligen dags! Tjocka hela bunten med det ska man väl vara efter en månad på gräs tycker jag. Det jag älskar med våra hästar är att de alltid är så mysiga när man kommer till betet. De ber om hjälp med att få bort bromsar, klia på svåra ställen och bara mysa en liten stund. Vet så många andra hästar som inte låter någon komma nära när de är på bete. Underbar kväll men tyvärr hade jag som sagt bara mobilen med mig eftersom alla kameror strejkar just nu... Här är de bästa bilderna jag fick med mig hem denna gång.