Att tvinga sig till skrivande

publicerat i Allmänt;
Någonting jag har lovat mig själv den här vändan med bloggen är att inte tvinga mig själv till att blogga. Känner jag inte för det skippar jag helrle ett inlägg än att tvinga ut ett kort "hej hur mår ni" eller en musikvideo bara för att få ut ett inlägg. Min grundplan är ungefär tre inlägg om dagen med det är inte alltid det funkar. Livet kommer emellan, inspirationen kanske inte finns eller så orkar jag bara inte helt enkelt. Igår tog jag en sån dag, kände inte för att blogga och därför blev det lite tomt. Idag är planen att komma tillbaka till vanliga rutiner och få ut inlägg som vanligt. Ikväll börjar min period av att vara kattvakt så då kommer jag ha lite extra tid att skriva av mig.
Jag gissar att ni läsare också vill ha bra kvalité på inläggen. Bra bilder, bra text och vettiga ämnen. När jag har skrivit ett antal tunga inlägg på rad får jag ofta en kortare torka, jag har fått skriva av mig liksom. Så blev det efter inlägget i förrgår! Tungt ämne och något som berör många, när jag skrivit det var jag liksom nöjd, det behövdes inte så mycket mer. Är det fler än jag som känner så när man fått ur sig ett dunderinlägg som man själv känenr otroligt mycket för?
Idag skiner solen starkt över Stockholm, lär bli en varm dag och mycket som ska bäras! Gäller verkligen att inte glömma bort att dricka massvis med vatten en sån här dag!

Kommentera inlägget här :