Vilka inlägg?

publicerat i Allmänt;
Jag känner att det kommer ut många olika typer av inlägg här på bloggen och tänkte kolla av med er läsare vilka som är era favoritinlägg här på bloggen. För mig är det viktigt att jag vet vilka inlägg ni gillar, även om det nog är en blandning som gör det allra bäst. Att skriva två tunga inlägg om dagen blir lite jobbigt, men jag kan se till att de kommer ut ofta om det är så att många gillar det. Bildbomber är alltid kul också men då ska man ha tid att gå ut och fota.
Åsiktsinlägg/ tunga tankeinlägg: Jag gillar att skriva dem och jag gillar när jag kan väcka tankar hos andra. Ni läsare kommenterar ofta vilket jag tycker är underbart, då vet jag att ni gillar det. De kommer ofta spontant när jag gått och tänkt på något ett tag. För att de ska bli bra kan man liksom inte tvinga fram dem. Några av mina favoritinlägg i denna kategori är DETTA och DETTA!
Bildbomber: Det är alltid trevligt med bildbomber skulle jag vilja säga! Just nu blir det lite svårt för mig när den lilla jag fick låna av Erik sagt upp sig och laddaren till min är död. Måste köpa nytt känner jag! Å ena sidan är det kul med bildbomber, men jag är nog mer för att skriva av mig om tankar. Bildbomb för mig är mer när man inte har så mycket att skriva, men vill ni läsare ha mer sånt så är det klart att det kommer!
Kortare vardagsinlägg med vad som händer: Sånt kommer man liksom aldrig komma ifrån på en blogg men man kan ju öka eller minska antalet som kommer ut under en vecka. Här ingår vckans schema och helt vanligt inlägg som kommer ut under veckan.
Shopping och wanties: Just nu kommer det inte ut så många såna men ibland får jag lite feeling. Det är egentligen den typ av inlägg jag gillar minst att skriva, men visst kan det vara kul att visa er vad jag gillar frö stil på kläder och så. Visa saker gillar jag skarpt men jag själv skulle nog inte passa i det eller trivas i det. Jag är rätt minimal på det sättet att jag ofta bara drar på mig byxor och en tröja, orkar inte alltid sminka mig ens. Så mycket är sånt jag inte ens orkar använda.
 

Kommentera inlägget här :