Nu preppar vi allsång

publicerat i Allmänt;
Tisdag och det är dags för årets första Allsång. Jag kommer jobba i princip varje Allsång i år och hoppas att allt flyter på. Jag är ju inte där på kvällarna utan jobbar med att plocka fram allt på morgonen. Så alla staket, rep, klumpar och så som står framme har jag varit med och tagit fram. Det är alltid lite tidspress när man ska få fram allt för det är konsert på måndagarna så allt måste fram tisdag morgon. Nu kör vi och hoppas på att allt går som det ska. Det bästa med tisdagarna är egentligen att vi alltid tar en fika backstage när vi är klara och säger hej till Sanna och några av artisterna som om det vore det mest naturliga i världen. Vissa artister har inte alls någon prestige alls, jag menar Ola Salo erbjöd sig att hjälpa mig lyfta en låda för något år sen. Hur ofta händer det liksom?! Välkommen tisdag nu kör vi gärnet!
 

Men hallå vädret!

publicerat i Allmänt;
Idag har vädret inte alls kunnat bestämma sig här i Stockholm. Galet att det kan svänga så mycket på en enda dag. Imorse var det mulet så långbyxorna åkte på, strax efter åtta på morgonen öste regnet ner över Skansen, 20 minuter senare var det soligt och fint, lunch ute i solen och vid 14 öste regnet ner igen för att klarna upp och vara helt molnfritt när jag slutade för en dryg timme sen. Ibland förundras man verkligen över hur fort det kan gå och hur utlämnade vi är till naturens krafter. Allt som allt en lätt fuktig dag så att säga och hoppas på att vädret håller sig bättre imorgon när det är första Allsången.
Utöver regnet fick vi problem med ena bilen som måste in på lagning, inte alltid guld och gröna skogar på jobbet helt enkelt. Nu ska jag sätta mig och fokusera lite på bloggen och sen blir det nog ett bad och ligga på spikmatta. Allt för att hålla kroppen i trim när man ska jobba mycket och lyfta mycket!

Ta tag i mig själv

publicerat i Allmänt;
Nu känner jag att jag verkligen måste ta tag i mig själv igen! Det har blivit för mycket lathet och för lite kämpande från min sida den sista tiden. Nu ska jag ta tag i träning, matvanor och livet som helhet. Kör på lite olika appar på mobilen för att påminna mig om saker och verkligen få det gjort den här gången. Visst kan man få ha lite svackor men min har hållit på typ sen nyår, inte okej! Lagom till att sommarkroppen ska vara i form är jag i mitt livs sämsta form... Jobbet hjälper mig så klart en del men har man dåliga vanor over all utöver det påverkar det inte så mycket. Nu blir det hårdhandskarna på, gym minst två gånger i veckan, äta bra och om man fuskar blir det lite en enda gång i veckan. Det börjar idag, håll koll här på lite tips på kostvanor och träningstips. Jag ver ju precis vad det är jag håller på med, men jag gör inte det jag vet att jag borde göra. För två år sen inför GMUn var jag i mitt livs form och dit tänker jag ta mig tillbaka till! Under veckan kommer de första tipsen ut, någon som hänger på mig?