Att vara i bloggmode

publicerat i Allmänt;
Ibland kan jag verkligen komma in i bloggmode. Jag gör en stor kopp kaffe, stänger in mig med bra musik i lurarna och bara skriver. Alla typer av inlägg kan komma och tankarna snurrar, vissa gånger påbörjar jag flera inlägg men har inte riktigt ro att avsluta dem och andra gånger sitter jag med samma inlägg i timmar och skriver på samma och får det riktigt bra. Att sitta här och känna att man är produktiv är verkligen ett kontrast till de dagar man öppnar datorn på morgonen och måste tvinga ur sig ett morgoninlägg bara för att det måste ut någonting. Ibland bara kommer en idé och ibland kan jag bli inspirerad av att sätta mig på en plats.
Just idag, just nu, på den här platsen, har jag fått klart en hel del inlägg som legat och varit halvklara en längre tid, allt från att bara sakna bilder till att ha legat som grovinlägg. Nu börjar det bli dags att slå ihop datorn för nu men jag känner ändå att jag vill få ut ett sista inlägg och det är det som skrivs nu. Jag tror att alla kan hitta sitt bloggmode om man bara vill. Det gäller bara att man hittar det som gör att man får känslan. För mig är det som sagt att sätta på bra musik och sätta mig med en kopp kaffe. Det hjälper också att sätta sig på en bra plats istället för att sitta med benen i kors i sängen eller vid ett skrivbord. Perfekt för mig är på sommaren när man kan sitta ute på trappan hemma eller liknande. Då kommer ofta idéerna direkt må så vara bara grovidéer eller hela inlägg både enklare och längre.
När jag läser det här inlägget inser jag att det här är resultatet av en hel massa tankar som snurrat samtidigt som det blivit ett någorunda sammanhängande inlägg som beskriver något som egentligen inte kan beskrivas. Som sagt har suttit ett tag och skrivit nu så det kanske var en lite halvdålig idé att skriva det här sista inlägget egentligen. Men nu vet ni i alla fall hur det kan bli för mig när jag hamnar i bloggmode. Jag ska försöka få till ett bättre och vettigare inlägg, kanske med lite tips och så någon gång i framtiden. När får vi se helst enkelt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Josse:

Känner verkligen igen mig i det du skriver :)

2:a kommentar, skriven , av Amanda:

Älskar när man har ett sådant blogg mode, kaffe och musik blir alltid bra <3

3:e kommentar, skriven , av Sarah:

tack ska du ha =).. fin bild

Kommentera inlägget här :