Svar på frågestund - del 1

publicerat i Allmänt;
Superkul att jag fått in så många frågor redan på den första frågestunden! Det kommer bli två delar med svar för att det inte ska bli ett för långt inlägg. Här kommer första svaren, resten kommer troligtvis imorgon!
När började du blogga? Min första blogg startade jag för typ 8 år sen eller något sånt. Då var det inte riktigt samma kvalité så att säga och den la jag ner efter ett tag. Sen dess har bloggat lite till och från men känner nu att jag vill ta en ny satsning och köra på, jag har haft två andra bloggnamn utöver detta men de är båda borttagna nu
Hur träffades du och Erik? Det är en lite kul historia faktiskt. Vi träffades på introveckan till hemvärnet. Då får man ut sina grejer och över i en vecka för att alla ska komma ihåg allt man lärde sig under GMU eller värnplikt. Det var verkligen inte en plats där jag trodde att jag skulle träffa en framtida pojkvän!
Håller du på med andra sporter än ridning? Idag håller jag inte på med andra sporter än ridning, och gym dårå. Tidigare har jag hållit på mycket med olika kampsporter och som liten dansade jag även mycket
Hur mycket ridning blir det på sommaren? Kommer du sakna hästarna? Jag vet inte riktigt hur mycket ridning det blir under sommaren. Ridskolehästarna går på bete på onsdag, Didi kommer ha lite kortare bete så henne kanske jag får rida lite. Det är klart att man kommer sakna hästarna under sommaren, samtidigt vet man att det behövs bete, och jag kommer helt klart hälsa på dem på betet minst en gång i alla fall!
Känns som att du håller på med många olika grejer, vad vill du göra när du är klar med kandidaten? Det är en riktigt bra fråga! Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill hitta på när jag är klar med min utbildning. En del av mig vill jobba med ekonomi, en annan vill hålla på med hästar och en tredje vill på något sätt hålla på med det militära. Vilken bit det blir får vi helt enkelt se i framtiden!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sarah:

Kul att läsa :)

Kommentera inlägget här :