Svar på frågestund - del 2

publicerat i Allmänt;
Vilka bloggar läser du? Just nu läser jag bara 3 bloggar dagligen, men jag är alltid på jakt efter nya bloggar att läsa så klart! De bloggar jag läser är Kissies, Nellie Berntsson och Linn Olsson.
Kommer du alltid vilja bo kvar i Stockholm eller vill du flytta utomlands eller en ny stad? Oj just nu vet jag faktiskt inte. Erik jobbar ju på Gotland nu och blir han kvar där några år blir det nog flytt dit när jag tagit min examen. Annars vet jag faktikt inte, jag älskar Stockholm men samtidigt är det så dyrt att bo här. Utomlands vore ju inte heller helt fel, bra fråga faktiskt som tål att tänkas mer på!
Kommer du satsa på att bli en storbloggare? Eller kommer du satsa mer på andra delar av livet? Att bli riktigt känd i den världen är extremt svårt idag då det krävs mycket mer än tidigare. Nu funkar inte slarviga mobilbilder mm utan man måste ha bra bilder och utöver bloggen hålla igång en massa andra sociala medier också. Jag kommer inte satsa järnet på att bli känd eller stor men händer det så händer det!
Vilka länder har du varit i? Och har du några du verkligen vill besöka? Jag har varit i Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Franrike, England, Kanarieöarna och Kanada. Några länder jag skulle vilja besöka någon gång i livet är Maldiverna, Italien, Grekland, USA, Nya Zeeland och något arab-land, en himla blandning jag vet men det vore kul att uppleva olika kulturer och så.
En dröm du haft som inte så månge vet om? Jag har alltid älskat att skriva, det skulle vara riktigt kul att skriva en bok någon gång. Inte typ biografi eller så utan en riktig sönlitterär bok!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Julia Svensson :

Kul med frågestund!

Kommentera inlägget här :