Trötthet i avslappningen

publicerat i Allmänt;
Är det bara jag som blir tröttare kvällen innan ledighet än kvällen innan jobb? Det är på något sätt som att jag slappnar av helt och hållet och därför känner jag av hur trött jag egentligen är. Nu sitter jag framför TVn med datorn i knät och får kämpa för att hålla ögonen öppna, i vanliga fall är jag riktigt pigg såhär dags. Det blir nog en tidig kväll trots allt och ska se till att få lite sovmorgon imorgon också eftersom det är veckans enda lediga dag. Jag har lite planer inför morgondagen men de grejerna väntar jag med till imorgon. Funderar på om jag ska ta och lägga mig lite på spikmattan för att lätta på lite spänningar jag har i ryggen efter många tunga lyft idag. Vi har skojat på jobbet att vi skulle skriva upp exakt allt man lyfter och hur många lyft det blir, men det skulle nog bli en så galen siffra att det är bäst att låta bli. Men det blir lite vardagsträning som jag pratade om i tidigare inlägg tror jag. Nu loggar jag ut för kvällen, vi hörs imorgon!
Bjuder på två bilder på "minime" för ungefär sex år sen tror jag. Tagna vid samma tillfälle med färg, ljus, pose och så mycket annat påverkar bilder ngot otroligt. Svartvita är mjukare och den i färg är satt otroligt varmt och ser mycket mer aggressiv ut.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sussi:

Så är jag med, blir tröttare kvällen innan ledig dag. Man brukar tänka att man ska sitta uppe länge och titta på film och mysa men oftast somnar man tidigt istället..

2:a kommentar, skriven , av Amanda:

Så skönt att det snart är ledigt i alla fall :)

3:e kommentar, skriven , av MALIN:

Vad fin du är! Kram

Kommentera inlägget här :