Nu kör vi igen!

publicerat i Allmänt;
Nu saknar jag bloggen alldeles för mycket! Det har varit mycket med avslutningen på sommarjobbet, ta beslut i livet och dessutom börja plugga sista terminen innan det är dags för en examen. Efter en månad känner jag att jag måste börja blogga igen! Det är så kul, jag vill dela med mig av det jag gör och få inputs av er när jag har frågor.
Min dag i dag börjar i soffan med lite mysig sovmorgon. Jag har seminarium efter lunch men jag ska möta upp min pluggkompis innan lunch och gå igenom lite inför inlämningen och sen passar vi på att äta ihop också. Sen blir det stall ikväll med en timme ridning och en timme på ridbanan. Kommer inte ihåg om jag skrev det precis innan pausen men jag har fått möjligheten att få två fasta lektioner på söndagar på ÖVerby, där jag också rider. Så kul är det och det har fått bra nu i början. Det gäller att hitta sin röst i ridhuset liksom. Utöver det har jag stått med lite extra på ridbanan, framför allt på hopplektioner för att få lite mer kött på benen.
Jag vill ha kvar lite sommar-feeling nu när det börjar bli lite kallare. Igår när jag åkte till stallet på morgonen hade jag både jacka och pannband, riktigt rått var det. Sen att de åkte av illa kvickt när jag väl började jobba är en annan sak. Rumpvärme i bilen blev det också. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av A M:

Vilken fin bild! Hoppas inlämningen kommer gå bra! :D

Kommentera inlägget här :