Byta sovrum?

publicerat i Allmänt;
Vi har pratat lite om att byta runt lite i rummen här hemma. Jag har ett rätt litet rum med en stor säng så det finns inte så mycket utrymme kvar att ha annat på. Just nu har jag inte ens en stol eller något så kläder hamnar på golvet och så. Vi har funderat på att jag ska ta över kontoret som är större. Jag har varit lite skeptisk till det ett tag eftersom jag var med och gjorde allt i mitt rum jag har nu, med tapetval och sånt. Nu börjar jag faktiskt tröttna lite på att det är så litet i mitt rum, framför allt när Erik ska bo i det också till och från... Utöver det får mina kläder knappt plats i mina lådor så det måste rensas.
Nu börjar jag bli sugen på att byta rum ordentligt! Har till och med börjat kolla på hur jag skulle inreda i så fall, vad jag skulle köpa för nytt och vilka färgteman jag skulle ha. Problemet är bara att hitta tid. Att flytta över sängarna och det man har idag skulle gå rätt fort så klart men jag gillar inte riktigt den tapet vi har där inne just nu. Men att hitta tid och plats för att fixa väggarna därinne innan man byter rum blir lite svårt, det används som sovrum nu nämligen. Jag ska fortsätta tänka lite på det, hur gör jag? Skulle ni välja att flytta in och sen ta väggarna allt eftersom eller skulle ni vilja fixa klart väggar och så innan ni börjar flytta in? Köpa nya möbler går ju också på en dag sålänge det finns inne tänker jag.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Spännande :-D

2:a kommentar, skriven , av Frida:

Det är alltid kul att få inreda något nytt ju! Men relaterar till allt med logistiken, men jag skulle nog kört på, man får leva i kaos ett litet tag, men det blir mycket bättre sedan!

3:e kommentar, skriven , av Angelica:

Spännande med rumbyte! Jag skulle nog velat ha allt fixat innan jag flyttade in, men ser väl egentligen inga problem med att ta det allt eftersom om man har tidsbrist :)

Kommentera inlägget här :