Roligt vetande om mig

publicerat i Allmänt;
Har du några smeknamn?
Jag har så många smeknamn att jag inte ens vet vilket som är mitt "riktiga" smeknamn. Mikki, Mikkis, Mickan är tre av dem. Lyssnar till alla känner jag just nu, familjen brukar säga Mikki i alla fall.
Vilken sida av sängen sover du i?
Jag brukar sova på vänster sida. Både hemma och hos Erik betyder det inne vid väggen. Det har bara blivit så, inte direkt något vi har bestämt utan det bara blev så.
Har du någon konstig vana?
Inte direkt konstig kanske, eller jo det är nog lite konstigt att jag inte kan somna när jag är ensam om jag inte lyssnar på musik. Eller att jag måste låsa bilen minst två gånger innan jag litar på att den är låst. Fast så gör väl alla... eller?!
Maten du helst äter varje dag i veckan?
Asså allt blir väl tråkigt i längden om man måste äta det VARJE DAG. Något jag ofta blir sugen på och gärna äter även om det kanske kan ses som lite onyttigt om man äter det för mycket är sushi. Galet gott är det och finns i många variationer. Blir nog det, även om jag nog skulle tröttna om det var varje dag.
 Har du några fobier?
Jag har inga direkta fobier vad jag vet. Är inte ett fan av insekter men det är inte någon fobi.
Hade du velat byta liv med någon?
Måste säga att jag faktiskt inte skulle vilja byta liv med någon. Man vet vad man har och vilket för- och nackdelar det har, byter man liv med någon vet man inte alls vad som faktiskt döljer sig bakom alla fina bilder och det man får se utåt. Jag tycker ändå att mitt liv är rätt så bra!

Kommentera inlägget här :