Torsdag och Gessle

publicerat i Allmänt;
Solen skiner, fåglarna kvittrar och idag ska vi konka fram inför konsert igen. Ikväll är det dags för Gessle. Jag kommer inte gå ikväll men om vädret håller i sig blir det nog riktigt bra! Vi har lite att stå i med andra ord och jag får se hur mycket jag hinner uppdatera under dagen. Igår när jag kom hem var jag helt slut så blev det inga förberedda inlägg skrivna som jag brukar göra. Snart helg igen också, känns som att veckorna bara springer förbi nu, snart är det kallt, mörkt och vinter igen, vågar man tänka tanken? Dags att börja kolla in höstens trender kanske?
Om en månad börjar plugget också. Jag är lite taggad i och med att jag ska skriva min uppsats men samtidigt vill man inte att sommaren ska ta slut! Har lite jag måste ta med studievägledaren också för mitt senaste betyg har inte kommit in i systemet men resultatet för alla delmoment är inlagda, störigt men jag vet ju att jag är godkänd och vad jag fått för betyg i alla fall. Ska fixa med CSN också så att det är klart och godkänt när plugget börjar, ju tidigare man skickar in ansökan desto bättre, så slipper man den stressen att det inte är klart när skolan väl börjar sen. Varför skriver jag om skola egentlgien? Det är sommar fortfarande och en månad kvar! Let´s make this a good day!
En oldie från när familjen var på the Studio och fotade, måste hitta den kjolen igen!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lars Gustafsson:

Hej Mikaela
Jag försöker att inte tänka på att snart är det mörkt o vinter igen, även om dagarna flyger iväg. Jag försöker att njuta av varje dag så gott det går oavsett väder och situationer och känslor som dyker upp
Tack för ditt inlägg om att få inspiration att göra nåt åt min feta fula förhatliga kropp
Grönkålschips är gött, som vi säger här i Västsveriges kustområde.
Just nu lyssnar jag på Sommar i P1. Evin Ahmad, Skådespelare, jag älskar hennes självförtroende
Snyggt bild på dig

Lars

Kommentera inlägget här :