Veckans schema

publicerat i Allmänt;

Måndag:

Sitter i skolan och ska opponera på ett arbete. Sitter nog nästan hela dagen och sen blir det en lugn kväll

Tisdag:

Skoldag hela dagen igen. På morgonen en kort föreläsning sen är det seminarium på eftermiddagen. På kvällen blir det dressyrlektion på Överby.

Onsdag:

Något planlös dag just nu, ska försöka ta mig till gymmet i varje fall och sen blir det nog lite plugg gjort med att översätta lite text till uppsatsen.

Torsdag:

Samma som onsdag... Sen får vi se om jag kanske träffar tjejerna på kvällen eller så

Fredag:

Erik kommer hem från Skövde. Får se om det kanske blir dejtnight med bio?!

Lördag:

Vi kör tidigt firande av Fars Dag eftersom alla är upptagna på söndagen. Vad vi har planerat håller jag lite hemligt för det är tänkt att bli en övernattning för pappa. Är nog med Erik en stund också!

Söndag:

Den vanliga fulla jobbdagen! Förmiddag med stalljobb på Antuna och sen eftermiddag/kväll på Överby med lektioner. Får se om jag kanske åker ner till Skövde på kvällen också, det är lite oklart i dagsläget.

En lite lagom vecka känner jag. Som sagt kanske det kommer upp lite andra saker som man inte riktigt kan planera redan på måndagen men det är som det är. Har fått iväg lite viktig mejl redan idag och så som jag var tvungen att få iväg. Jag är glad sålänge det är plusgrader och soligt! En sak jag MÅSTE få in i veckan är att byta däck på bilen, man vill inte sitta med skägget i brevlådan när det väl blir halt och snö...

Kommentera inlägget här :