Sista föreläsningen

publicerat i Allmänt;
Solen skiner, det är helt okej varmt faktiskt och det är dags för den här kursens sista föreläsning. Det blir en sammanfattning på hela kursen och vi ska ha lite quiz på slutet så man vet lite hur man ligger till. Riktigt bra tycker jag och det känns bra inför tisdagens tenta. Efter föreläsningen blir jag nog kvar ett tag i skolan och läser klart det sista i boken plus börjar kolla lite på gamla tentor. Hela helgen är jag upptagen så jag vill känna att jag verkligen är på bana inför nästa vecka. Seminarieserien gick bra den också så man har lite "gratispoäng" inför tentan redan vilket jag tycker är ett bra system. En del av betyget går på tentan och en del på seminariet i olika vikter. I denna kurs är seminariet exempelvis värt 40% av slutbetyget, det innebär att om man inte går på seminarieserien får man bara 60 kurspoäng i slutet av kursen om man sätter 100/100 på tentan, så seminarieserien kan ge en lite snålskjuts, plus att den är till för att lära oss mer. Hur ser det ut med betyg för er som inte pluggar i Stockholm, eller på Stockhoms Universitet? Har ni viktade betyg eller går hela betyget på tentan?
Ikväll blir det stall igen, ska stå med på en lektion och sen kolla när bästa mamma rider. Det blir sista inplanerade lektionen jag står med Lisa på ridbanan. Från och med nästa söndag blir det solo för mig vilket ska bli både kul men lite läskigt. Jag har ju gjort det förut och vet vad jag snackar om så det är bara att göra. Värsta jag kan göra är att stressa upp mig så jag inte får ur mig något bra på lektionen. Det går bra, jag lär känna mina elever mer och mer plus att de lär känna mig. Allt känns bara bra trots lite nerver!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sofia:

Där jag pluggar får vi småpoäng för vissa uppgifter men största delen får man via tentan :) sv: tack, jag är supernöjd med köpet! :D

2:a kommentar, skriven , av Ajli Müller:

här på Umeå Universitet är det alltid sviktande betyg, tycker det är jättebra :)

3:e kommentar, skriven , av Amanda:

Låter som en härlig kväll och skönt att seminariet gick bra<3

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Snyggt!☺

Kommentera inlägget här :